2011. december 11., vasárnap

Tisztújítás 2011 december 4.
Gyülekezetünkben a fenti dátumon lezajlott a tisztújító Egyházközségi Közgyűlés. A választók névjegyzéke szerint 50 szavazó tehette le szavazatát e napon a 12 jelöltre, akiket előzőleg a gyülekezet tagjai jelölhettek a jelölő-bizottság által. 82 jelölést adtak le gyülekezeti tagjaink, a jelölések eredménye a következő:
A fenti jelöltek közül László György és Hajdú László kijelentette, hogy megválasztása esetén nem vállalná a presbiteri tisztséget, ezért e két személy nem került fel a szavazólapokra.
A a jelölő- és szavazóbizottság tagjai azon presbiterek voltak, akiknek mandátuma nem jár le 2011 december 31-én.
A szavazás a Kánon előírásai szerint zajlott, az 50 szavazólapon összesen 261 szavazatot számolt meg a Bükkösi József, Kapás István és László Anna presbiterekből álló szavazó-bizottság. Szántó István Ferenc és Jakab János esetében szavazat-egyenlőség miatt sorshúzással kellett dönteni, melynek eredményeképpen Jakab János nyerte el a tisztséget. Török Mihály kijelentette a Közgyűlés előtt, hogy a pótpresbiteri tisztséget nem vállalja. A szavazás eredménye tehát a következő lett:
Mindezek alapján 2012 január 1-től a Kutyfalvi Egyház Presbitériumának tagjai a következők:

Az új presbitérium saját tagjai közül 2012 első presbiteri gyűlésén Egyházközségi gondnokot választ, ugyanis Meleg Sándor gondnok mandátuma 2011 december 31-én lejár.
Döntésükre, életükre és Istent szolgáló munkájukra a Mindenható áldását kérjük.
2011 december 10.

Életükre és munkájukra Isten áldását kérjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése